top of page

Blijf op de hoogte van de promoties van Wellness Amethyst in Bierbeek (Leuven)

MIS GEEN ENKELE AANBIEDING OF PROMOTIE

 Wil je je geliefde of een vriendin eens écht verrassen? Bestel dan nu nog jouw cadeaubon voor een behandeling in ons salon.

Bedankt voor uw bericht!

De revolutie start met Gelish PolyGEL. Gelish PolyGEL is een all-in-one product, dat lichter en sterker is. Het systeem is volledige geurloos en combineert het beste van gels en acryls in één product.

Gelish PolyGEL is lichter dan acryl en/of hard gels. Sterker als hard gels en flexibeler dan acryl. Ongelimiteerde verwerkingstijd. Je werkt op je eigen tempo en hardt het product uit wanneer jij het wil. 

 

Het voelt en ziet er heel natuurlijk uit. Loopt niet uit. Wordt niet warm. Geen onaangename geur. Hypo Allergeen en komaf met fijn ronddwarrelend stof. Gelish PolyGEL is licht.

 

 

Wacht niet langer & probeer het nu uit!

AFSLANKING C-CAV-Pro = een alternatief voor liposuctie. Cavitatie via ultrasound. Omdat elk lichaam "anders" is wordt de opstelling van de behandeling per klant individueel bekeken.

De prijs van een volledige behandeling wordt bepaald door het aantal nodige/gewenste sessies en het beoogde resultaat.
 

Niet te vergeten: een GRATIS LYMFEDRAINAGE (massage) van 20 minuten wordt u aangeboden bij elke C-CAV-Pro-behandeling; dit om maximaal resultaat te bereiken.

AFSLANKEN MET C-CAV-PRO - REVOLUTIONAIR!

PERMANENTE MAKE-UP

Voor een sessie Permanente Make-up neem je best contact op met Veerle. Zij schrijft je in voor een sessie, dit in overleg met jou. Een afspraak voor een Permanente Make-up is steeds vereist!

ONTDEK ZEKER OOK ONZE TOPPRODUCTEN EN BEHANDELINGEN

HEB JE NOG VRAGEN? CONTACTEER ONS ZEKER!

bottom of page